Mellemvangsvej 102, 4400 Kalundborg

Billigere end at leje - naturskønne omgivelser

Velkommen til denne ejendom fra 1877, der er beliggende i rolige omgivelser ud til åbne marker og den charmerende lille å, Tranemose Grøft. Her får du mulighed for at skabe dit drømmehjem i en naturskøn beliggenhed med kun 5 km til Kalundborg Centrum, og få km til skov og strand.

Boligens indretning: Huset byder på en funktionel planløsning med 4 opholdsrum, herunder to værelser og en rummelig stue samt stort værelse/mindre stue. Køkkenet har en god spiseplads, hvor familien kan samles. Badeværelset er udstyret med både karbad og bruser.

Der er et ældre fyrrum med brændefyr, som kan udskiftes eller moderniseres efter behov. Ejendommen har en carport på 20 m² samt en ældre garage på 49 m², der giver rigelig plads til bilparkering og opbevaring.

Grunden på 1.733 m² er delvist randbeplantet med høje træer, hvilket skaber en naturlig afskærmning og et privat udendørsområde.Den store have giver masser af plads til udendørs aktiviteter, havearbejde eller blot at nyde de fredelige omgivelser.

Huset trænger generelt til modernisering, hvilket giver dig en enestående mulighed for at sætte dit eget præg på boligen og skabe et hjem, der passer præcis til dine ønsker og behov.

BEMÆRK: Kommunen har påbudt ejendommen etablering af nyt spildevandsanlæg - renseklasse SO - fristen er 5. maj 2025. Realistisk udgift for køber er ca. kr. 100.000.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.