Bente Brosholm - sælger af Poppelvej 12, Ellinge Lyng

Jeg kan på det varmeste anbefale Kasper som både ejendomsmægler og boligrådgiver. Kasper har dels solgt mit hus på 3 uger og har derudover været en stor hjælp i forbindelse med køb af nyt hus i samme periode.
Det er en proces der er gået meget hurtigt og som til tider har været overvældende pga. de mange informationer og de mange led der er i en køb/salg situation. Men Kasper har taget sig tid til at forklare tingene i de rette doser og på en måde, som har været forståeligt.
Derudover vil jeg gerne fremhæve Kaspers tilgængelighed og hans tilbagemeldinger, hver gang der er sket nyt. Som person er Kasper meget imødekommende og venlig, og han er klar og tydelig i sin formidling.

Jonna og William Dahlin - sælgere af Granlyvænget 4, Kalundborg

Hyggelig og rar at være sammen med, klar i mælet. Vi har nu brugt Kasper 2 gange med 15 års mellemrum, og det virker. Klar anbefaling.
Jonna og William

Inge og Thomas Olesen, sælgere af Lærkebakken 4, 4400 Kalundborg

Efter kun 32 dage på markedet, kan vi nu glæde os over skiltet SOLGT uden for vores bolig, og det burde måske være anbefaling nok, men det er ikke fyldestgørende
Vi fik anbefalet at benytte ejendomsmægler Kasper Jensen af en familie, der havde benyttet 2 andre mæglere uden succes, før Kasper overtog og forholdsvis hurtigt solgte deres ejendom.
Mund til mund metoden plejer at være den bedste anbefaling, så vi ringede til Kasper, som straks mødte op for en grundig vurdering af boligen. Kasper forsikrede os om, at han alene ville være vores kontaktperson gennem hele sagsforløbet, og den bemærkning var medvirkende årsag til, at Kasper fik opgaven frem for to andre mæglere. Man må sige, at Kasper holdt ord – al korrespondance er foregået direkte med ham, han besvarer altid vore e-mails eller telefonopkald samme dag, og han mødte personligt op til fremvisningerne, ligesom vi hele tiden er blevet orienteret om interessen for ejendommen. Det har været enormt trygt at vide, at vores informationer om ejendommen kun gik via Kasper, som dermed kunne huske alle detaljer og svare fyldestgørende på relevante spørgsmål fra købernes side. Hos ejendomsmægler Kasper Jensen oplever man ikke, at ”chefen” møder op til salgsvurderingen og derefter indsætter substitutter til det øvrige arbejde.
Kaspers faglige kompetencer og behagelige væsen gør, at man fra start til slut føler sig taget ved hånden og ført trygt gennem hele sagsforløbet, så vi kan stærkt anbefale alle kommende sælgere at bruge ejendomsmægler Kasper Jensen.
Nu afventer vi bare de sidste formaliteter med tinglysning, men vores store TAK til Kasper Jensen behøver ikke at vente, og den kan blive gentaget, når vi om kort tid er helt i mål med frigivelse af købesummen.
Dette samarbejde har været en ren fornøjelse.

Marlene Harber - sælger af Strandparkvej 39, Røsnæs

Jeg har haft fornøjelsen af at sælge mit sommerhus i Kalundborg via Kasper Jensen. Da jeg er bosat i England har der været en del at gøre rent juridisk og det har, til tider, været uoverskueligt for mig som udenlandsdansker. Kasper har været 100% behjælpelig på alle områder omkring salget. Han et yderst professionel og jeg kan højt anbefale ham. Emails på alle tider af døgnet er blevet besvaret med det samme, uanset tidpunkt, weekender eller helligdage. Han har guidet mig igennem hele forløbet med godt humør, gode råd og samt en utrolig omfattende juridisk viden.
10 ud af 10 herfra England og et kæmpe tak for al din hjælp Kasper - kunne ikke have gjort det uden din enorme indsats.
Marlene Harber
Wolverhampton England

Kristina Vind - datter til sælger af Strandbakken 33, Kalundborg

Det var ikke nemt for min far at tage beslutningen om at sætte sit elskede hus til salg. Han valgte ejendomsmægler Kasper Jensen og det har vi bestemt ikke fortrudt.
Hele vejen igennem har de været yderst professionelle og respekteret min fars valg og ønsker. Det har vi været glade for. Vi anbefaler gerne ejendomsmægler Kasper Jensen.

Brian Daniel Jensen - sælger af Nygade 14, 1.th., Kalundborg

Vi har benyttet os af ejendomsmægler Kasper Jensen, som har kæmpet en brav kamp for at få solgt vores ejerlejlighed i Kalundborg. Der har igennem hele forløbet på små 2½ år (Det er ikke nemt at sælge ejerlejligheder i Kalundborg) været en rettidig, god og forståelig kommunikation, Kasper er en mand der både forstår at tale med, og rådgive os almindelige mennesker, der ikke sælger bolig hver anden dag, så vi har forstået hvad der foregik.
Vi har samtidigt benyttet ham som rådgiver ifm. køb af nøglefærdigt ny bygget hus, hvor han også var både skarp, præcis og velformuleret overfor sælger's mægler.
Vi har haft 100% tillid til Kasper Jensen hele vejen, han har været en værdifuld samarbejdspartner fra A - Z, uden slinger i valsen, og "Super Super" salgs retorik.

Jan Christiansen - sælger af Fjordvangen 3, Gundestrup

Jeg havde et stykke tid gået med tanken om at sælge mit fritidshus i Odsherred, men egentlig havde ikke lyst til at det blev i gennem de store ejendomsmægler kæder. Det blev ejendomsmægler Kasper Jensenet, som kom til at stå for salget, og det blev starten til et yderst professionel , effektivt og hurtigt salg, 38 dage så var fritidshuset solgt, jeg er meget tilfreds og kan klart anbefale ejendomsmægler Kasper Jensen.

Karna og Søren Christiansen - sælgere af Ringstedvej 243, Igelsø, 4300 Holbæk

Vi har solgt vores dejlige hesteejendom, som vi har haft i 38 år. Efter at den havde stået til salg i næsten 2 år hos et andet ejendomsmæglerfirma, som stort set bare havde den stående til salg uden at gøre en egentlig indsats, skiftede vi til ejendomsmægler Kasper Jensen og det har vi ikke fortrudt. Kasper solgte ejendommen på under 2 måneder, men han gjorde også en indsats for at sælge ejendommen. Han kom selv hver gang og fremviste ejendommen, og han vidste hvad han havde med at gøre. Han sendte ikke bare en ung sælger som ikke havde den ringeste forstand på, hvad det var han skulle sælge. Vi kan varmt anbefale ejendomsmægler Kasper Jensen.

Familien Bøg - sælgerne af Højvangsparken 6, Hagested, Holbæk

Vi giver hermed vores varmeste anbefaling. Efter at have haft vores hus til salg i ni måneder hos en anden ejendomsmægler, skiftede vi til ejendomsmægler Kasper Jensen, som formåede at sælge vores hus på under tre uger.
Vi har haft en god og personlig kontakt med ejendomsmægleren, og han har været yderst professionel. Vi har følt at vi har været i trygge hænder og at vi har haft høj prioritet.

Pia Sand Reinhard - sælger af Skovvej 40, Gelstrup Strand

Vi har solgt vores hyggelige sommerhus ved Gelstrup strand gennem ejendomsmægler Kasper Jensen, som har gjort et godt stykke arbejde, hvor vi har været trygge hele vejen. Vi takker for virkelig godt samarbejde, Kasper!

Kristina Nielsen - sælger af Vejlegårdsparken 24 3 31

Vi har valgt at sælge vores lille ejerlejlighed i Vallensbæk gennem ejendomsmægler Kasper Jensen.
Vi har hele vejen igennem følt at vi var i trygge hænder og Kasper har gjort det nemt og overskueligt for os. Samtidig har han været godt til at holde os opdateret og ikke mindst sørget for at vi holdt hovedet koldt ved købstilbud og at vi fik den bedst mulige pris for lejligheden.