Ejendomsmægler Kasper Jensen - bolighandel i Kalundborg med hjerterum

Hvad tilbyder Ejendomsmæglerfirmaet Kasper Jensen
Skal din bolig sælges af en ejendomsmægler med hjerterum?
Det er en selvfølge for mig, at alle opgaver i en ejendomshandel udføres ordentligt og individuelt – hver gang. Det betyder i praksis, at hver eneste bolighandel bliver skræddersyet til netop dit behov. Jeg følger personligt alle bolighandler til dørs fra salgsvurdering til nøgleoverdragelse, og holder en tæt dialog med dig som boligsælger i hele processen.
Jeg håber, at du har lyst til at høre mere om, hvordan jeg kan sælge din bolig eller hjælpe dig med at finde dit næste hjem.
Jeg sælger med glæde alle typer af boliger på hele Sjælland. I min forretning er alle velkomne.
Kasper Jensen
Indehaver, Ejendomsmægler & Valuar, MDE - siden 2005
Ejendomsmæglerfirmaet Kasper Jensen er din lokale ejendomsmægler og valuar, MDE. Jeg startede i 1994 som ejendomsmæglerelev hos Nybolig Poul Erik Sandberg, Nykøbing Sj. og kom i 1997 til home i Kalundborg. I 2000 søgte jeg nye udfordringer hos EDC Mæglerne i Frederikssund og senere hos EDC Mæglerne Bent Nielsen i Hillerød. I 2005 startede jeg i Kalundborg som selvstændig ejendomsmægler & valuar, MDE med BOLIGmægleren Kasper Jensen. I 2019 blev jeg en del af Casa Bolig i Holbæk - som jeg i efteråret 2022 valgte at forlade for at komme tilbage til Kalundborg, hvor jeg siden 2005 har været bosat med min ægtefælle Rikke og vores 3 piger.
Som ejendomsmægler er jeg konstant opsøgende for at sikre dig det bedst mulige køberpotentiale, og jeg tilbyder en af markedets allerbedste indsatser, når det gælder online markedsføring på sociale medier.
* Salg og vurdering af alle typer boliger på hele Sjælland!

* Digital markedsføring på flere platforme - bl.a. boligsiden.dk, boliga.dk, DBA, Facebook og Instagram

* Opdatering af ejendommens udvendige billeder uden beregning - så de altid følger årstiden

* Avisannoncering efter regning i de trykte medier, som du ønsker

* Altid en personlig salgsindsats med fokus på at din ejendom skal sælges bedst muligt

* Nærværende rådgivning - før, under og efter din ejendomshandel
Jeg sælger ejendommene kontant og blander mig ikke i, hvorledes købere finansierer handelen. Erfaringsmæssigt er der nogen købere, som ikke kan få traditionel finansiering. Her har jeg kontakt til flere låneformidlere, som tilbyder lån til fast rente og med lang løbetid.
SKAL DU KØBE BOLIG?
Aktiv og værdiskabende køberrådgivning - og hvis du ønsker jeg skal besigtige ejendommen og forhandle med sælgers ejendomsmægler, er det også muligt. Priser fra kr. 5.000 for en komplet køberrådgivningspakke med udfærdigelse og tinglysning af skøde og udarbejdelse af refusionsopgørelse.