Ved Gadekæret 3, 3540 Lynge

Direkte til grønt område og få hundrede meter fra Årtusindskifteskoven

Denne charmerende villa i Lynge byder på en ideel kombination af bekvemmelighed og naturskønne omgivelser. Beliggende i gåafstand fra daginstitutioner, skole og hal, er det en perfekt bolig for familier. Den nærliggende Årtusindskifteskov giver mulighed for naturskønne gåture og frisk luft, mens byens centrum med gode indkøbsmuligheder er lige rundt om hjørnet.

Huset, der er opført i ét plan, byder på en hyggelig og funktionel indretning. De tre værelser giver tilstrækkelig plads til en familie, og opholdsstuen med brændeovn skaber en varm atmosfære, perfekt til afslapning og samvær. Det flotte, hvide køkken tilføjer et moderne touch til hjemmet og er i åben forbindelse med stuen. Fra stuen udgange til både sydvendt fliseterrasse og haven mod øst. Badeværelset er udstyret med både en bruseniche og et hjørnespa, som er det perfekte sted at slappe af efter en lang dag.

Den nærliggende Lynge Kirke og byens gadekær skaber en charmerende atmosfære omkring boligen, og tilføjer historisk og naturskøn karakter til omgivelserne.

Samlet set er denne villa i Lynge en dejlig bolig, der kombinerer moderne bekvemmeligheder med nærhed til natur, skole og indkøbsmuligheder, og det er ideelt for familier, der søger en afbalanceret livsstil i en hyggelig by.

Nem have på 515 m2 med udhusbygning på 27 m2 - fordelt med 11 m2 udhus + 16 m2 overdækning.

Mulighed for hurtig overtagelse!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.