Bygaden 66, Gamløse, 4305 Orø

Skøn udsigtsejendom på Orø

Ejers nuværende årlige energiforbrug: El til strøm og varme udgør 5.920 kWh + 5,5 m3 brænde.

Drømmer I om en dejlig, rolig tilværelse på en smuk ø med mange faciliteter så som skole, kro, forsamlingshus, sportshal, lystbådehavn og meget andet. Så kan I bosætte jer på Orø samme med ca. 800 andre fastboere. Og i sommertiden er der ekstra meget liv i de mange sommerhuse. Der er mange børnefamilier på øen. Trafikken til og fra øen klares via to færger: en til Holbæk med overfartstid på ca. 25 minutter samt en trækfærge på øens østside til Hornsherred. Overfarten her tager kun 8 - 10 minutter. Skal man til København klares turen i egen bil på omkring 1 time.

Den velholdte ejendom, der mod syd er beliggende med skøn udsigt over marker og Holbæk fjord, indeholder i stueplan: klinkebelagt entre, bryggers, dejligt nyere køkken og stor syd- og vestvendt stue samt stort værelse. I stuen er der placeret en dejlig Morsø brændeovn. Endvidere stort badeværelse. Mod nord er der overdækket veranda.

1. sal indeholder toilet, fordelingsrum med mange skabe, 2 børneværelser og stort sydvendt soveværelse med udgang til overdækket terrasse.

Carport/udhus i træ, udhus, samt orangeri bygget i klimavenlige genbrugsmaterialer - fantastisk til bl.a. dyrkning af grønsager.

Haven er nem at vedligeholde, og der er kort afstand til øens brugsforening, skole og kirke.


BEMÆRK: Ejendommen må benyttes til fritidsbolig / flexbolig

Flexboligtilladelsen følger ejeren af ejendommen og skal derfor gensøges ved salg eller overdragelse. En køber eller sælger kan bede kommunen om en forhåndstilkendegivelse om hvorvidt de kan få en flexboligordning ved køb af ejendommen. I Holbæk Kommune er det besluttet, at ordningen geografisk afgrænses til at omfatte hele Orø inklusive Bybjerg, landsbyer og landdistrikter.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.