Ostrupvej 24, 4295 Stenlille

Skøn stråtækt ejendom i skovens lysning

Velkommen til Stenbjerghus, en charmerende stråtækt ejendom beliggende i hjertet af naturen og omgivet af Nordskovens dybe ro. Dette tidligere skovarbejderhus udstråler ægte landlig idyl og tilbyder en perfekt oase for dem, der søger fred og harmoni.

Hovedhuset byder velkommen med sine 136 m2 boligareal, der er indrettet med omhu og charme. Ved at træde indenfor mødes du af to rummelige stuer med gulvvarme, hvor solens stråler danser gennem vinduerne og skaber en varm og indbydende atmosfære. Køkkenet er hjertet af hjemmet og inviterer til hyggelige stunder med familie og venner. Herfra er der adgang til en lille kælder, perfekt til opbevaring af lækre hjemmeproducerede syltede grøntsager og andre skatte.

En trætrappe fører dig op til første sal, hvor et stort repos kan fungerer som et hjemmekontor og her er udgang til tagterrassen med flot udsigt til landskab med folde. Et dejligt badeværelse med bruseniche giver dig mulighed for at forfriske dig efter lange gåture i skoven, mens det hyggelige soveværelse inviterer til god nattesøvn.

Udenfor finder du en mindre garage med tilhørende værksted på i alt 60 m2, perfekt til opbevaring af både værktøj og eventuelle hobbyprojekter. Og hvis du er en hesteentusiast, vil du elske, at der er en rideklub (Stald Nordskov) i nærheden, hvor du kan opstalde din elskede hest og udforske de omkringliggende stier og skovveje. Herudover 10 m2 udhus med centralvarmeinstallationen samt 10 m2 brændehus. Drivhus på 10 m2.

Haven byder på en skøn solterrasse, hvor du kan nyde de smukke rododendroner, der tilføjer farve til haven. Hele haven er omkranset af den frodige skov, der skaber en følelse af ro og privatliv.

Stenbjerghus ligger kun 2,5 kilometer fra Stenlille by, hvor du finder gode indkøbsmuligheder som den lokale Rema1000 butik og 365discount.

Ejendommen fik i 2019 installeret et moderne biorensningsanlæg, du er således sikret en miljøvenlig og bæredygtig løsning til håndtering af spildevand.

Så hvis du drømmer om et liv i harmoni med naturen og ønsker at bo i en idyllisk stråtækt ejendom, så er Stenbjerghus det perfekte valg for dig. Velkommen hjem.

BEMÆRK: Overtagelse tidligst pr. 01.10.2024

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.