Hanevænget 8, 4400 Kalundborg

Etplanshus med 39 m2 muret garage

Dette fantastiske 1-plans hus fra 1980 er klar til hurtig indflytning, og lokker bl.a. med en beliggenhed inden for gåafstand til Kalundborg centrum. Huset er placeret på en privat sidevej ved Slagelsevej og ligger tæt på Novo Nordisk.

Den gennemtænkte planløsning byder på en rummelig og imødekommende atmosfære. Med ikke mindre end 3 fantastiske værelser er dette hus ideelt for dem, der søger veldisponeret boligplads. Ved indgangen mødes du af en entré, der straks byder dig velkommen. Køkkenet og alrummet giver mulighed for at du kan udfolde dine gastronomiske evner, og udgangen til den sydvestvendte fliseterrasse inviterer til udendørs spisning og sociale stunder.

Huset omfatter også et rummeligt bryggers med smarte skydedørsskabe, der giver optimal pladsudnyttelse. Opholdsstuens ca. 29 m2, er præget af en hyggelig brændeovn fra 2019 og fører dig ud til den solbeskinnede terrasse, hvor du kan nyde øjeblikke af ro og afslapning. Badeværelse med bruseniche.

For dem, der værdsætter biler og ekstra plads, byder huset på en imponerende 39 m2 muret garage, ledsaget af en super hyggelig overdækket terrasse, delvist beklædt med kalmarbrædder. Træd ud i den velanlagte have på 773 m2 med flere terrasser og stensætninger, samt en indkørsel belagt med perlesten.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.